Blog

HomeHírekWalk & Talk – Lélekterápia a természetben

Walk & Talk – Lélekterápia a természetben

Walk & Talk  vagyis Sétálj és beszélj

Lélekterápia a természetben

 „A séta az élet legemberibb életütemét fejezi ki. – írja Márai Sándor. – Aki sétál, nem akar eljutni sehová, mert ha célzattal ered útnak, már nem sétál, csak közlekedik… Egy ember, aki lassan elvegyül a tájjal, része lesz egy erdőnek vagy mezőnek ütemesen átadja magát a természet nagy díszletei között az örök valóságnak, az időtlen világi térnek, minden pillanatban úgy érzi, hazatért séta közben.”

Szakadj ki a hétköznapi keretekből!

Itthon nálunk, sőt Európában is kevéssé ismert terápiás módszerről van szó, ami érzésem szerint nagyon gyorsan el fog terjedni. Sétáló életvezetési tréning –  önismereti kalandozás, személyiségfejlesztés címkékkel lehet még megjelölni.

DSCF8193

Köztudott, hogy a zöld környezet és a jó kisugárzású helyek segítik az elmélyülést. Az energetikailag magasabb rezgésű helyeken töltődünk. Másrészt jobban megnyílunk, oldódunk, őszintébbek vagyunk a falomb susogás és madárcsivitelés nyújtotta természet adta csendben.

Az itt szerzett benyomások és élmények spontán felismeréseket hoznak, más szemmel tudjuk szemlélni azt, ami foglalkoztat.

A távolság, az elszakadás egy rendelő vagy terápiás szoba falaitól, berendezésétől, nagyobb rálátást enged a problémára.

A konzultációt egybeköthetjük egy ebéddel vagy egy kávéval is. Az általam alkalmazott módszerekről itt olvashatsz: Rólam

Időtartama: 1,5-2 óra