Blog

HomeHírekÁtalakulás – metamorf technika

Átalakulás – metamorf technika

“AZZÁ VÁLNI, AMIK VAGYUNK!”

A Metamorf technika nem a klasszikus értelmében vett masszázs, hanem gyengéd érintések az ujjbegyekkel a kezelt személy lábán, kezén és fején.

Ezek a könnyed érintések segítenek felszabadítani és átalakítani a bennünk lévő blokkokat, melynek révén a szervezet harmóniába kerül.

Milyen blokkokról van szó?

Születés előtt időszakban, a magzati korban, illetve életünk során különböző lelki hatások érnek (csalódás, gyász, kudarc, szégyen), melyek elraktározódnak a tudatunkban, sejtjeink pedig tárolják az információkat.

Sokszor nem is emlékszünk ezekre tudatosan, hanem csak azt tapasztaljuk, hogy életünk megakad, nem úgy sikerülnek a dolgaink, ahogyan szeretnénk, vagy elszigetelődünk, magányosak vagyunk.

metamorf

Ez a módszer segíti az „átváltozást”, metamorfózist élünk meg, mivel oldja a bennünk lévő zavaró emlékeket.

A múlt síkján három időszakaszra hat: érinti és oldja az előző életekből, a magzati kor idejéből származó, valamint a születés utáni életszakaszban kialakult problémát okozó emlékeket, élményeket.

A Metamorf technika az egyénben rejlő képességek átalakulását segíti elő.

Létrehozója Gaston Saint-Pierre, a reflexológiát ötvözte az energetikával és a hermetikus filozófiával.

Tanulmányaimat Párizsban, a  Metamorf Szövetségnél végeztem.

Az út bennem is belső átalakulást indított el, és olyan területek felé nyitott zsilipet, ami minden eddigi ismeretemnél és tevékenységemnél mélyebbre visz.

Fontos megtapasztalás volt számomra a képzés, melynek során én is „alany” voltam, engem is kezeltek. Jó megtapasztalni, hogy mit vegyek figyelembe a személyes terápiáim során (mi zavaró tényező, mire lenne jó több időt fordítani).

Elengedhetetlennek tartom a folyamatos ismeretbővítést, részben azért, hogy nagyobb rálátásom legyen a munkám során, de nem utolsó sorban magam miatt is, hogy fejlődjek, és a saját önismeretem is mélyüljön.

A kineziológiával nagyon jól együtt alkalmazható ez a módszer, mintegy teljessé teszi azt.

Célom, hogy minél szélesebb körben megismertessem a hazánkban még ismeretlen Metamorf technikát, és egyre többen tapasztalják meg az általa indított átalakulást.

Metamorf technika kezelés ára: 12.000 ft/1,5 óra

******

AKTUÁLIS TANFOLYAMOK:

  • METAMORF TECHNIKA tanfolyam Szegeden: 2022. január/február – részletek hamarosan
  • METAMORF TECHNIKA tanfolyam 2. (HERMETIKUS TÖRVÉNYEK tanfolyam) Szegeden (az 1-es tanfolyamot végzettek számára): 2022. http://www.lettudatos.com/metamorf-technika-tanfolyam-2-hermetikus-torvenyek.html

A Tisza Rádió Plusz riportot készített velem a Metamorf technikáról: https://www.mixcloud.com/horv%C3%A1th-ede/mi-a-csuda-ez-20170316-i-ad%C3%A1s-vend%C3%A9g-k%C3%A1lm%C3%A1n-ren%C3%A1ta-t%C3%A9ma-metamorf-technika/