Érzelmi blokkoldó masszázsok

A masszázs szó hallatán sokaknak a jó alapos dögönyözős-gyúrós masszázs jut eszükbe, ami után alig bír az illető leszállni a masszázságyról. Nos, ilyen is van… De léteznek olyan masszázs típusok is, ahol nem izomerőből dolgozik a masszőr, hanem testének középpontjából fejt ki erőt.

A thai masszázsok (talp, aromaolajos és tradicionális thai masszázs) ebbe a kategóriába tartoznak.

A mozdulatok a testet behálózó energiavonalak mentén, illetve kiemelt jelentőséggel bíró energiapontokon haladnak keresztül.

A thai gyógyászat szerint a testen 72000 energiavonal fut végig, melyek közül 10 kiemelt fontossággal bír.

massage-300x200

 A thai talpmasszázs a talp reflexpontjait stimulálja, mely az egész szervezet működésére hatást gyakorol.
Az energiavezetékek kezelése különböző kézi technikákkal és egy fapálcika segítségével történik.

Thai aromaolajos masszázs során alkalmazott speciális illóolajok személyre szabottan kerülnek kiválasztásra, figyelembe véve a páciens panaszait és érzelmi állapotát.

A bennük lévő hatóanyagoknak aromaterápiás jellegük van, hatásuk még órákkal a kezelés után is érezhető. 

massage1-300x199

A tradicionális thai masszázs “száraz” masszázs, ennek során a vendég kényelmes ruhát visel. A masszőr nem használ krémet vagy olajat. A kezelés nem csak az izmokra, hanem az energiacsatornákra is hat. A masszőr a vendég teljes testét átdolgozza, nem csak a problémás részekkel foglalkozik.

A kezelés során a tenyerén kívül használja a könyökét, alkarját, térdét és talpát is.
Az előbb felsorolt masszázsokra igaz, hogy bizonyos testi panaszok enyhítésén és a nyirokkeringés elősegítésén kívül csökkentik a stresszt, javítják az energiaáramlást, valamint lelki szinten is hatnak: megkönnyítik a tudattalanba süllyedt emlékek feldolgozását és hozzájárulnak az érzelmi terhek elengedéséhez.

Bejelentkezés: Kálmán Renáta (Szeged) renata.kalman@lettudatos.com *** 06 30 913 65 76

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.

 
 

Beszámolók

“Több mint egy éve jártam először Reninél. Az eltelt idő alatt többféle kezelést kipróbáltam, illetve részt vettem két olyan tanfolyamon is (Metamorf technika és Hermetikus törvények), amit ő szervezett. Elmondhatom, hogy neki köszönhetően nem csak testileg...”

“Amikor Renátával először találkoztam nagyon rossz állapotban voltam testileg és lelkileg egyaránt. Női betegségtünetektől szenvedtem és beleragadtam egy (lelki) bántalmazó kapcsolatba.Reményvesztettség és elkeseredettség jellemezte a ha...”

“A teljesítmény kényszeres, szorongó 7 éves elsős Kisfiammal, akivel hónapok óta fejfájással, szédüléssel küzdünk, jártunk Renátánál. Előtte már minden vizsgálat (vérvétel, szemészet, CT) negatív lett, de két orvos (allergológus, ...”

“Szia Reni! Ma voltam orvosi vizsgálaton és képzeld: eltűnt a cisztám, felszívódott!! Mind a két petefészkem egészséges és tiszta. Ezt Neked és a Jó Istennek köszönhetem! ”

“...”

“A „soha nem gondoltam volna, hogy velem is megtörténhet” helyzetet éltem át. 30 éves koromban daganot találtak nálam. A szakorvosi kezelés mellett érdekelt, hogy milyen lelki háttere van a betegségemnek. A kineziológiai terápia során felszínre hozott okot te...”

“Úgy gondoltam, hogy értelmiségi szülőként a gyermekemmel semmilyen probléma nem fog felmerülni az iskolában. Nem így történt. Átlagon felüli a szellemi képessége, de a viselkedésével mindezt feledtette, mert mindenből viccet csinált, ami zavarta a tanítás...”

“A munkámmal együtt jár a szereplés, én viszont világéletemben szorongtam. Folyamatos erőfeszítésembe került, hogy ne vegyék észre rajtam a gyomorgörcsöt, a körömrágást és az igyekezetet arra, hogy ne hadarjak. Az előadóteremben sohasem érzékeltem a hall...”

Copyright © 2011. Kineziológia. Minden jog fenntartva.