Kapcsolati problémák

Miért nem találok társat magamnak? Miért mindig ugyanazzal a típussal találkozok?

Elromlott a párkapcsolatom, megcsaltak. Hogyan tudok változtatni?

Minden második házasság válással végződik. Napjaink lecserélhetőnek hitt világában az emberi kapcsolatok is gyakran a süllyesztőben végzik. A legjobbat szeretnénk magunknak, talán a másiknak is, de sokszor tévesen azt hisszük, hogy mindez önmagától megy, belefektetett energia és odafigyelés nélkül.

A kapcsolatok elején gyakran illúziókkal indulunk, sok esetben nem ismerjük igazán sem önmagunkat, sem társunkat, nem vagyunk tisztában saját igényeinkkel, céljainkkal.

Minden illúzió pumpálta lufi kipukkanása zökkenőt okoz a párkapcsolatban. Túléljük vagy sem? Váltsak vagy változtassak?

Egy párkapcsolat lehet harcszíntér, de a szeretet szigete is.

 

Beszámolók

“Több mint egy éve jártam először Reninél. Az eltelt idő alatt többféle kezelést kipróbáltam, illetve részt vettem két olyan tanfolyamon is (Metamorf technika és Hermetikus törvények), amit ő szervezett. Elmondhatom, hogy neki köszönhetően nem csak testileg...”

“Amikor Renátával először találkoztam nagyon rossz állapotban voltam testileg és lelkileg egyaránt. Női betegségtünetektől szenvedtem és beleragadtam egy (lelki) bántalmazó kapcsolatba.Reményvesztettség és elkeseredettség jellemezte a ha...”

“A teljesítmény kényszeres, szorongó 7 éves elsős Kisfiammal, akivel hónapok óta fejfájással, szédüléssel küzdünk, jártunk Renátánál. Előtte már minden vizsgálat (vérvétel, szemészet, CT) negatív lett, de két orvos (allergológus, ...”

“Szia Reni! Ma voltam orvosi vizsgálaton és képzeld: eltűnt a cisztám, felszívódott!! Mind a két petefészkem egészséges és tiszta. Ezt Neked és a Jó Istennek köszönhetem! ”

“...”

“A „soha nem gondoltam volna, hogy velem is megtörténhet” helyzetet éltem át. 30 éves koromban daganot találtak nálam. A szakorvosi kezelés mellett érdekelt, hogy milyen lelki háttere van a betegségemnek. A kineziológiai terápia során felszínre hozott okot te...”

“Úgy gondoltam, hogy értelmiségi szülőként a gyermekemmel semmilyen probléma nem fog felmerülni az iskolában. Nem így történt. Átlagon felüli a szellemi képessége, de a viselkedésével mindezt feledtette, mert mindenből viccet csinált, ami zavarta a tanítás...”

“A munkámmal együtt jár a szereplés, én viszont világéletemben szorongtam. Folyamatos erőfeszítésembe került, hogy ne vegyék észre rajtam a gyomorgörcsöt, a körömrágást és az igyekezetet arra, hogy ne hadarjak. Az előadóteremben sohasem érzékeltem a hall...”

Copyright © 2011. Kineziológia. Minden jog fenntartva.