Stresszkezelés, szorongás

A jelen problémája a múltból ered. Testünk mindenre emlékszik!

A stressz korunk civilizációs betegségeinek egyike. Sokáig menedzserbetegségnek tartották, de manapság az élet egyre több területén van jelen és egyre szélesebb rétegeket (gyermekek, nyugdíjasok stb.) érint.

Kialakulása nem kizárólag a munkával együtt járó feszültséget takarja, hanem okozhatják az emberi kapcsolatok, a túl magas elvárások, az információ-áradat és a létbizonytalanság is.

A stressz és a félelmek folyamatos szorongást, pánikbetegséget és a szervezet tartós lehangoltsági (depresszív) állapotát vonhatják maguk után.

A szervezet számára stresszt okozhatnak az életünk során bennünket ért negatív élmények is, melyek lenyomatként megmaradnak, rögzülnek testünkben, sejtmemóriánkban.

Testünk bizonyos helyzetekben ezeket az elraktározott információkat, viselkedési mintákat eleveníti fel, azaz negatív érzéssel, reakcióval reagál egy látszólag semleges helyzetre is.

Ez a folyamat előbb-utóbb problémákat okoz testi-lelki-szellemi szinten.

A kineziológia a stresszoldás módszerét alkalmazva oldja a problémákhoz kapcsolódó feszültséget, így hatékonyan segíti azok megoldását.

Közszereplők, előadók számára elősegíti a szerepléssel együtt járó izgalom, lámpaláz oldását.

 

Beszámolók

“Több mint egy éve jártam először Reninél. Az eltelt idő alatt többféle kezelést kipróbáltam, illetve részt vettem két olyan tanfolyamon is (Metamorf technika és Hermetikus törvények), amit ő szervezett. Elmondhatom, hogy neki köszönhetően nem csak testileg...”

“Amikor Renátával először találkoztam nagyon rossz állapotban voltam testileg és lelkileg egyaránt. Női betegségtünetektől szenvedtem és beleragadtam egy (lelki) bántalmazó kapcsolatba.Reményvesztettség és elkeseredettség jellemezte a ha...”

“A teljesítmény kényszeres, szorongó 7 éves elsős Kisfiammal, akivel hónapok óta fejfájással, szédüléssel küzdünk, jártunk Renátánál. Előtte már minden vizsgálat (vérvétel, szemészet, CT) negatív lett, de két orvos (allergológus, ...”

“Szia Reni! Ma voltam orvosi vizsgálaton és képzeld: eltűnt a cisztám, felszívódott!! Mind a két petefészkem egészséges és tiszta. Ezt Neked és a Jó Istennek köszönhetem! ”

“...”

“A „soha nem gondoltam volna, hogy velem is megtörténhet” helyzetet éltem át. 30 éves koromban daganot találtak nálam. A szakorvosi kezelés mellett érdekelt, hogy milyen lelki háttere van a betegségemnek. A kineziológiai terápia során felszínre hozott okot te...”

“Úgy gondoltam, hogy értelmiségi szülőként a gyermekemmel semmilyen probléma nem fog felmerülni az iskolában. Nem így történt. Átlagon felüli a szellemi képessége, de a viselkedésével mindezt feledtette, mert mindenből viccet csinált, ami zavarta a tanítás...”

“A munkámmal együtt jár a szereplés, én viszont világéletemben szorongtam. Folyamatos erőfeszítésembe került, hogy ne vegyék észre rajtam a gyomorgörcsöt, a körömrágást és az igyekezetet arra, hogy ne hadarjak. Az előadóteremben sohasem érzékeltem a hall...”

Copyright © 2011. Kineziológia. Minden jog fenntartva.