Valamennyi bejegyzés

NŐISÉG ALKÍMIÁJA

SMARAGDTÁBLA SZELLEMI ISKOLA TANFOLYAMAI -ra jelentkezés a tanfolyam nevére kattintva megjelenő Űrlapon! Az alkímia a metafizika szempontjából a lélek megtisztításának, felemelésének, megváltásának és megistenítésének folyamatait rejti és tárgyalja. A nőiség során megélt állomások és fokozatok is az istenivé lényegülés folyamatát … Egy kattintás ide a folytatáshoz….HERMETIKUS TÖRVÉNYEK

SMARAGDTÁBLA SZELLEMI ISKOLA TANFOLYAMAI -ra jelentkezés a tanfolyam nevére kattintva megjelenő Űrlapon! A tanfolyam a Metamorf technika gyakorlását fejleszti egy magasabb szintre. Ezen túl egy olyan hozzáállást, szemléletmódot segít kialakítani, ami más megvilágításba helyezi napjaink történéseit és eredményesen fejleszt bennünket … Egy kattintás ide a folytatáshoz….MÁGIKUS KÉPESSÉGEK FELÉBRESZTÉSE

SMARAGDTÁBLA SZELLEMI ISKOLA TANFOLYAMAI -ra jelentkezés a tanfolyam nevére kattintva megjelenő Űrlapon! Mágia a modern korban: teremtő tulajdonságaink, minőségeink felébresztése és megélése, hogy életünket teljesebbé tegyük! Imaginációs, vizualizációs gyakorlatok, a harmadik szem aktiválásaTAROT

SMARAGDTÁBLA SZELLEMI ISKOLA TANFOLYAMAI -ra jelentkezés a tanfolyam nevére kattintva megjelenő Űrlapon! Az ősi Marseille-i Tarot és az egyiptomi kártya megismerése és összehasonlítása Marseille-i TAROT: A legősibb Tarot kártya. Alkimista szimbólumokat tartalmaz. A tanfolyam anyaga a kártya őshazájából származó, francia … Egy kattintás ide a folytatáshoz….ENERGIAGYÓGYÁSZAT

SMARAGDTÁBLA SZELLEMI ISKOLA TANFOLYAMAI -ra jelentkezés a tanfolyam nevére kattintva megjelenő Űrlapon! (a Sárga Császár tanításai alapján: szerv elmélet, életenergia, energiapályák, fizikai betegségek)METAMORF TECHNIKA

SMARAGDTÁBLA SZELLEMI ISKOLA TANFOLYAMAI -ra jelentkezés a tanfolyam nevére kattintva megjelenő Űrlapon! A Metamorf technika az egyénben rejlő képességek átalakulását segíti elő. Ez a módszer segíti az „átváltozást”, metamorfózist élünk meg, mivel oldja a bennünk lévő zavaró emlékeket. A múlt … Egy kattintás ide a folytatáshoz…. 
 

Beszámolók

“Több mint egy éve jártam először Reninél. Az eltelt idő alatt többféle kezelést kipróbáltam, illetve részt vettem két olyan tanfolyamon is (Metamorf technika és Hermetikus törvények), amit ő szervezett. Elmondhatom, hogy neki köszönhetően nem csak testileg...”

“Amikor Renátával először találkoztam nagyon rossz állapotban voltam testileg és lelkileg egyaránt. Női betegségtünetektől szenvedtem és beleragadtam egy (lelki) bántalmazó kapcsolatba.Reményvesztettség és elkeseredettség jellemezte a ha...”

“A teljesítmény kényszeres, szorongó 7 éves elsős Kisfiammal, akivel hónapok óta fejfájással, szédüléssel küzdünk, jártunk Renátánál. Előtte már minden vizsgálat (vérvétel, szemészet, CT) negatív lett, de két orvos (allergológus, ...”

“Szia Reni! Ma voltam orvosi vizsgálaton és képzeld: eltűnt a cisztám, felszívódott!! Mind a két petefészkem egészséges és tiszta. Ezt Neked és a Jó Istennek köszönhetem! ”

“...”

“A „soha nem gondoltam volna, hogy velem is megtörténhet” helyzetet éltem át. 30 éves koromban daganot találtak nálam. A szakorvosi kezelés mellett érdekelt, hogy milyen lelki háttere van a betegségemnek. A kineziológiai terápia során felszínre hozott okot te...”

“Úgy gondoltam, hogy értelmiségi szülőként a gyermekemmel semmilyen probléma nem fog felmerülni az iskolában. Nem így történt. Átlagon felüli a szellemi képessége, de a viselkedésével mindezt feledtette, mert mindenből viccet csinált, ami zavarta a tanítás...”

“A munkámmal együtt jár a szereplés, én viszont világéletemben szorongtam. Folyamatos erőfeszítésembe került, hogy ne vegyék észre rajtam a gyomorgörcsöt, a körömrágást és az igyekezetet arra, hogy ne hadarjak. Az előadóteremben sohasem érzékeltem a hall...”

Copyright © 2011. Kineziológia. Minden jog fenntartva.