NŐISÉG WORKSHOP

Home NŐISÉG WORKSHOP

NŐISÉG WORKSHOP

   TANFOLYAM KEZDETE: 2020. szeptember 19.

A női lét során felmerülő zavarokra: termékenységi problémák, menstruációs fájdalmak, ciszta, mióma, kellemetlen menopauza (klimax) – oldására, enyhítésére kidolgozott jóga- és testgyakorlatok. Elmélet és gyakorlat.

NŐISÉG WORKSHOP A VÍZ ELEM JEGYÉBEN

Az Élet a vízben kezdődik.

Mi nők, szoros kapcsolatban állunk a Víz elemmel. Vízben fejlődünk, testünk tömegének több mint a fele vizet tartalmaz. A női ciklusra erős hatást gyakorol a Hold, mely víz minőségű. Sírás során könnyeink megkönnyebbülést hoznak, tisztítanak.

A program során:

-Vízszertartás keretében kapcsolódunk a víz minőséggel, kinek-kinek a szükséges életterülete fog oldódni.

-A Víz elemhez kapcsolódó jógagyakorlatokat végzünk, ezúttal kevesebb és mélyebben ható női energiákat aktiváló gyakorlatok lesznek.

-Megtisztulás mudra és meditáció. A nőiség spirituális oldala, női energiánk aktiválása és erősítése.

Magamról:

25 éve jógázok és 20 éve foglalkozok természetgyógyászattal, egészségterápiákkal.

A jóga áldásos hatását a gyermekvállalások időszakában és a stresszes hétköznapok világában is megtapasztalhattam. Ez inspirált arra, hogy közel 10 éve jógaórákat tartsak, melyek során elsősorban egészséget támogató és stresszkezelő gyakorlatokat végzünk. A természetes módszerek és a jóga gyógyító hatása ismét bizonyított, amikor 3 évvel ezelőtt miómát állapítottak meg nálam. Akkor kidolgoztam egy több részből álló kezelési módszert, melynek részét képezik: női jóga gyakorlatok, természetgyógyászati módszerek, önismereti technikák.

 

Igloi Syversen Nóránál végzett Hormonegyensúly tanácsadó vagyok, így ez a tudás is bővíti ismereteimet, hogy természetes módszerekkel tudjak segíteni a hozzám forduló nők és férfiak hormonális problémáin.

Hosszú idő óta foglalkozom saját nőiségemmel, élem, tapasztalom a női lét szakaszait, minőségeit, a nőiség szakrális jellegét. Munkám során hangsúlyt fektetek a hozzám fordulók fizikai jóléte mellett a lelki egyensúlyára is.

Ahhoz, hogy hiteles legyek, fontosnak tartom, hogy én is fejlődjek és kiteljesedjek.

Ezzel a workshop-pal szeretném átadni a fejlődés, gyógyulás lehetőségét másoknak is.

A nőiség témájához kapcsolódóan elvégeztem:

Veres Kriszta Papnő kurzusát, jelenleg pedig Kovács Gyöngyi Nalíni Női kör és szertartásvezető képzésére járok.

Tervezett időpont: 2020. SZEPTEMBER 19. szombat 14-17 h

Ára: 6500 ft

Jelentkezés:

az itt található Űrlap kitöltésével!

Tanfolyam jelentkezés