Walk & Talk – Lélekterápia a természetben

Walk & Talk  vagyis Sétálj és beszélj

Lélekterápia a természetben

 „A séta az élet legemberibb életütemét fejezi ki. – írja Márai Sándor. – Aki sétál, nem akar eljutni sehová, mert ha célzattal ered útnak, már nem sétál, csak közlekedik… Egy ember, aki lassan elvegyül a tájjal, része lesz egy erdőnek vagy mezőnek ütemesen átadja magát a természet nagy díszletei között az örök valóságnak, az időtlen világi térnek, minden pillanatban úgy érzi, hazatért séta közben.”

Szakadj ki a hétköznapi keretekből!

Itthon nálunk, sőt Európában is kevéssé ismert terápiás módszerről van szó, ami érzésem szerint nagyon gyorsan el fog terjedni. Sétáló életvezetési tréning –  önismereti kalandozás, személyiségfejlesztés címkékkel lehet még megjelölni.

DSCF8193

Köztudott, hogy a zöld környezet és a jó kisugárzású helyek segítik az elmélyülést. Az energetikailag magasabb rezgésű helyeken töltődünk. Másrészt jobban megnyílunk, oldódunk, őszintébbek vagyunk a falomb susogás és madárcsivitelés nyújtotta természet adta csendben.

Az itt szerzett benyomások és élmények spontán felismeréseket hoznak, más szemmel tudjuk szemlélni azt, ami foglalkoztat.

A távolság, az elszakadás egy rendelő vagy terápiás szoba falaitól, berendezésétől, nagyobb rálátást enged a problémára.

A konzultációt egybeköthetjük egy ebéddel vagy egy kávéval is. Az általam alkalmazott módszerekről itt olvashatsz: Rólam

Időtartama: 1,5-2 óra

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.

 
 

Beszámolók

“Több mint egy éve jártam először Reninél. Az eltelt idő alatt többféle kezelést kipróbáltam, illetve részt vettem két olyan tanfolyamon is (Metamorf technika és Hermetikus törvények), amit ő szervezett. Elmondhatom, hogy neki köszönhetően nem csak testileg...”

“Amikor Renátával először találkoztam nagyon rossz állapotban voltam testileg és lelkileg egyaránt. Női betegségtünetektől szenvedtem és beleragadtam egy (lelki) bántalmazó kapcsolatba.Reményvesztettség és elkeseredettség jellemezte a ha...”

“A teljesítmény kényszeres, szorongó 7 éves elsős Kisfiammal, akivel hónapok óta fejfájással, szédüléssel küzdünk, jártunk Renátánál. Előtte már minden vizsgálat (vérvétel, szemészet, CT) negatív lett, de két orvos (allergológus, ...”

“Szia Reni! Ma voltam orvosi vizsgálaton és képzeld: eltűnt a cisztám, felszívódott!! Mind a két petefészkem egészséges és tiszta. Ezt Neked és a Jó Istennek köszönhetem! ”

“...”

“A „soha nem gondoltam volna, hogy velem is megtörténhet” helyzetet éltem át. 30 éves koromban daganot találtak nálam. A szakorvosi kezelés mellett érdekelt, hogy milyen lelki háttere van a betegségemnek. A kineziológiai terápia során felszínre hozott okot te...”

“Úgy gondoltam, hogy értelmiségi szülőként a gyermekemmel semmilyen probléma nem fog felmerülni az iskolában. Nem így történt. Átlagon felüli a szellemi képessége, de a viselkedésével mindezt feledtette, mert mindenből viccet csinált, ami zavarta a tanítás...”

“A munkámmal együtt jár a szereplés, én viszont világéletemben szorongtam. Folyamatos erőfeszítésembe került, hogy ne vegyék észre rajtam a gyomorgörcsöt, a körömrágást és az igyekezetet arra, hogy ne hadarjak. Az előadóteremben sohasem érzékeltem a hall...”

Copyright © 2011. Kineziológia. Minden jog fenntartva.